Published On: joi, Ian 31st, 2013

Directorii deconcentratelor, luati la rost de presedintele CJ Braila

Share This
Tags

* Presedintele CJ Braila, GH. Bunea Stancu, a avut o interventie astazi, la sedinta Colegiului Prefectural, unde si-a aratat nemultumirea vizavi de activitatea delasatoare a directorilor de deconcentrate *

In cadrul sedintel Colegiului Prefectural, si-a facut aparitia inopinat seful Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gh. Bunea Stancu. Acesta este foc si para pe directorii deconcentratelor, carora le-a atras atentia ca nu doar o singura data a fost nevoit sa faca fata reclamatilor pe care le-a primit din partea cetatenilor vizavi de activitatea delasatoare a sefilor acestor institutii.

“Prezenta mea aici se cauzeaza marilor probleme pe care le intampinam, in legatura cu absorbtia de bani prin betele n roate pe care le puneti o parte dintre dumneavoastra. La nivelul directiilor deconcentrate am facut o serie de propuneri de noi directori. Avem un judet care nu prea mai are industrie si care trebuie sa creeze locuri de munca prin proiecte micute. Eu consider ca seful de la Agentia de Protectie a Mediului ar trebui sa aiba raspundere mare in momentul in care semneaza niste acte. De la Mediu ni s-a spus ca nu avem voie sa folosim nu stiu ce teren, ceea ce eu consider ca nu e corect. Asa cum alte judete grabesc procedura de eliberare a diferitelor documente necesare la dosarul pentru obtinerea de fonduri, acelasi lucru trebuie sa se intample si la noi. Rugamintea mea este sa tinem cont ca judetul nostru trebuie sa obtina fonduri cat mai multe. Tineti cu Braila, pentru ca aici trebuie sa aducem bani si sa creeam locuri de munca. In cazul in care nu va fi asa, sa stiti ca nu ne este greu sa facem recomandari pentru numirea de sefi la fiecare institutie deconcentrata, in parte. Ne place sau nu asta este viata. Am spus foarte bine ca facem recomandari pentru a imbunatati activitatea la deconcentrate. Incercati sa intelegeti ca trebuie sa ne unim fortele pentru a ne dezvolta. Recomandarea mea este sa fortam un pic nota, dar in termenii si-n limitele legii. Sa avem multe proiecte. Va atrag atentia ca multi sunteti <Gica Contra>, lucru pe care il voi discula si la Bucuresti, pentru ca vad ca nu se mai poate”, a zis Bunea Stancu, indignat de atitudinea indolenta a sefilor de deconcentrate.

* Energia alternativa este benefica judetului nostru *

Seful CJ Braila a mai zis ca nu trebuie neglijata energia alternativa, in speta energia eoliana si cea fotovoltaica.

“Aceste alternative sunt o gaselnita pentru judetul nostru. Eu nu va cer sa sariti peste etape, dar incercati sa fiti mai aproape de Braila, sa incercati sa tineti investitorii aici si sa nu plece in alte judete. Daca nu facem nimic pentru Braila, orasul acesta va continua sa fie unul trist. Trebuie exploatate toate sectoarele, inclusiv zootehnia, agricultura si cercetarea. Vreau sa fiti alaturi de noi. Pentru ca in momentul in care vom demara o serie de investitii avem nevoie de avize, adicica de sprijinul fiecaruia dintre dumneavoastra”, a mai zis presedintele CJ Braila.

In asentimentul lui Gh. Bunea Stancu, a fost si prefectul Mihaela Marcu, care a zis: “Va rog sa fiti mai maleabili in intr-ajutorarea oamenilor, sa nu-i mai plimbati de la unul la altul. Sustine-ti-i ca sunt la inceput de drum”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-