Published On: vin, Ian 25th, 2013

Din precizarile premierului Victor Ponta, medicii rezidenti nu pot spera la cresteri salariale în acest an

Share This
Tags

* Premierul Victor Ponta a declarat ieri, la Iasi, ca medicii rezidenti nu pot spera la cresteri salariale în acest an, dar ca poate fi creat un “pachet de sprijin” pentru aceasta categorie, care sa vizeze între altele si oferirea de locuinte *

Victor Ponta a afirmat, într-o conferinta de presa, ca: “In 2013, noi majorari de salarii foarte greu vor fi”, raspunzând unei întrebari referitoare la posibilitatea maririi veniturilor pentru medicii rezidenti.

“În acest an, noi majorari de salarii foarte greu vor mai fi, dupa ceea ce am acordat deja. Daca vorbim de medicii rezidenti, sunt o categorie speciala, cu necesitati speciale. Putem face un alt tip de pachet de sprijin care se refera la locuinta sau la alte avantaje. Referitor strict la salarii, în 2013, nu cred ca putem sa umblam. Pentru nimeni, nu doar pentru medicii rezidenti”, a afirmat Ponta.

Premierul a mai spus ca România nu va ajunge niciodata la oferta financiara a Frantei sau Irlandei pentru rezidenti, dar ca “un pachet stimulativ” poate cauta, “însa numai pe lucruri concrete”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-