Published On: vin, Ian 18th, 2013

DEZVALURI INCENDIARE: Inspectorul adjunct Catalin Stanica a fost batut de sotul amantei

Share This
Tags

* Conform surselor noastre, Catalin Nicolae Stanica, inspector adjunct la ISJ Braila a ajuns la UPU Braila dupa ce a fost batut de sotul amantei sale *

In urma cu mai bine de o luna, in data de 7 decembrie, Catalin Nicolae Stanica se relaxa intr-un pub brailean impreuna cu amanta sa, Daniela Ivan. Surse care se aflau la momentul incidentului in acel pub, ne-au povestit cum “stateam toti linistiti la masa si deodata a intrat un tip imbracat din cap pana-n picioare in piele si s-a napustit asupra inspectorului Stanica. In acest timp, barbatul l-a lovit si i-a spart nasul profesorului indragostit. Trei oameni s-au chinuit sa il elibereze pe Stanica din ghearele acelui nebun”, ne-a declarat un martor prezent la fata locului.

Imediat dupa acest episod jenant, Catalin Stanica s-a prezentat la UPU Braila acuzand faptul ca a fost agresat si ca are nevoie de ingrijiri. Conform surselor noastre se pare ca acesta a incercat sa intimideze asistentele de la UPU si sa profite de functia pe care o detine, insa a fost nevoit sa astepte ca si ceilalti pacienti. Acesta a ajuns la UPU in jurul orelor 22.00 insotit de doua femei si de un barbat. De asemenea Costel Balan, director APT, a ajuns si el la UPU si a incercat sa intervina pentru inspector insa, cum cazul lui Catalin Stanica nu era unul grav, acestia au asteptat pana le-a venit randul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-