Published On: mar, Ian 29th, 2013

Tadici fata in fata cu Baban

Share This
Tags

Ultimul meci din turul Ligii Nationale de Handbal are loc miercuri, 30 ianuarie, cu incepere de la orele 19.00, in Sala Polivalenta “Danubius”, acolo unde HC Dunarea Braila intalneste HC Zalau. Ambele echipe au ca obiectiv ocuparea unui loc in fruntea clasamentului, care sa le permita sa joace in Cupele Europene.

Pana in momentul de fata, cele doua echipe au acumulat acelasi numar de puncte, singura diferenta fiind golaverajul, HC Zalau ocupand astazi locul 5 iar HC Dunarea fiind cu o treapta mai jos, pe locul 6.

Dupa episodul trist din vara, atunci cand HC Zalau a amanat meciul din ultima etapa, pana cand HC Dunarea nu a mai avut echipa cu care sa se prezinte pe teren, castigand astfel, pe nedrept dupa cum spun specialistii, medalia de bronz, orgoliile au devenit tot mai mari.

Ultimul meci dintre cele doua echipe a avut loc in turul campionatului trecut, cand HC Dunarea a castigat la un gol diferenta derby-ul cu HC Zalau, 25-24 (14-13). In acel meci portarul Gabriela Dobre a facut spectacol pentru Dunarea Braila, aparand fiecare minge care ameninta poarta si zadarnicind incercarea gazdelor de a ne ajunge din urma.

“Au revenit de saptamana trecuta la antrenamente si Barbos, Dobre si Brot si s-au intors de la lot si Perianu si Nichita, suntem in efectiv complet. Este un meci greu dar asta nu inseamna ca ne culcam pe o ureche, publicul brailean merita un meci frumos la sfarsitul caruia speram sa nu plangem noi. Vom lupta din primul pana in ultimul minut si vom demonstra ca meritam sa fim noi cei medaliati sezonul trecut.

Pentru un asemenea meci, Comisia de arbitri de la Federatia Romana de Handbal a delegat pentru aceasta partida unul dintre cele mai puternice cupluri din tara, Stark si Stefan, arbitri international. De asemenea observatorul meciului va fi Ion Serbu iar partida va fi transmisa de Digisport.

Comentarii

comentariu

About the Author

-