Published On: mie, Ian 30th, 2013

Cristina Neagu este nevoita sa stea pe bara timp de sase luni

Share This
Tags

Dupa ce a absentat 20 de luni de pe terenul de handbal, in urma unor probleme la umarul drept, interul Cristina Neagu a suferit din nou o accidentare. Luni seara la antrenament, Cristina a suferit o ruptura de ligamente iar pronosticul medicului a fost ferm, sase luni de pauza pentru jucatoarea Oltchimului.

“La antrenamentul de luni seara, Cristinei Neagu i-a fugit genunchiul stang fara sa fi fost atinsa de vreo coechipiera. La prima ora i-am pus o masina la dispozitie pentru a ajunge la un control la Bucuresti, iar dupa un prim control se pare ca ar fi vorba de ‘incrucisate’. Cristina era pe o panta ascendenta, iar in ultimul meciul de la HCM Baia Mare a jucat foarte bine. Va trebui sa ne descurcam fara ea la urmatoarele meciuri din Liga Campionilor. Situatia nu este insa dezastruoasa pentru echipa, mai avem inca trei solutii pentru postul de inter stanga, pe Jovanovic, Barbosa si Meirosu”, a declarat Petre Berbecaru, presedinte CS Oltchim.

Astfel, sezonul 2012-2013 este practic terminat pentru interul stanga, iar vestea loveste in plin si Oltchimul, in vederea partidelor din Liga Campionilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-