Published On: mar, Ian 15th, 2013

Cluburile brailene isi terorizeaza vecinii cu “magaoaia” din boxe

Share This
Tags

* Chiar daca oamenii care isi au domiciliul in vecinatatea cluburilor au facut in repetate randuri plangeri catre Primarie, nimeni nu a luat vreo masura * Oamenii se plang de faptul ca nu se mai pot odihni in propriile case *

Plangerile oamenilor nu sunt luate in seama de nimeni, dovada fiind faptul ca nimeni nu s-a deplasat in zona cu pricina pentru a vedea despre ce este vorba. Locatia de care brailenii se plang cel mai des este Clubul Rubin, situat pe strada “Petru Maior”. Zgomotul asurzitor si tinerii aflati sub influenta bauturilor alcoolice care ies si se bat in plina strada, sunt motivele pentru care oamenii nu se mai pot odihni in propriile case.

“Am ajuns la concluzia ca nu rezolvam nimic daca ne spunem nemultumirile. Pe timp de iarna nu se aude muzica foarte tare, dar vara cred ca o sa fie un cosmar, pentru ca vom tine ferestrele deschise. Sunt mai mereu scandaluri in aceasta zona din cauza clubului si vine foarte des politia”, a declarat Andrei Filip, brailean cu domiciliul in apropiere de clubul Rubin.

“Suntem deranjati de muzica care se aude din club. Eu sunt batrana si noaptea nu pot sa ma odihnesc in casa. Pentru ca locuiesc exact langa club, sunt ingrozita de zgomot. Sunt si tineri sub influenta bauturilor alcoolice, care ies din club si isi fac nevoile in plina strada si de cele mai multe ori chiar pe gardul meu. Eu am o varsta inaintata si imi este frica sa mai stau in casa mea. Ma tem ca ar putea sa intre cineva peste mine”, a declarat Estoc Ioana, o batrana care locuieste langa clubul cu pricina.

Sirul reclamatiilor il continua Cazacu Elena, care ne relateaza cu lacrimi in ochi cum sotul ei, imobizat intr-un scaun cu rotile este chinuit de muzica asurzitoare din club.

“Se aude foarte tare muzica. Casa mea este lipita de club, iar muzica aceasta la maxim nu ne lasa sa dormim. Sotul meu este paralizat, iar problemele de sanatate pe care le are, combinate cu neplacerile cauzate de acest club, ii fac viata imposibila. Se simte neputincios ca nu poate sa faca nimic, iar din cauza nervilor ar putea sa se aleaga si cu probleme cardiace. S-au facut reclamatii in vara la Primarie, dar nici pana in prezent nu a venit nimeni sa vada despre ce este vorba. Daca nu se face nimic in privinta acestui club. Ar trebui macar sa fie izolat fonic, sa putem si noi sa ne odihnim”, a declarat Cazacu Elena.

Oamenii din zona isi doresc din tot sufletul sa se gaseasca o rezolvare pentru problemele pe care le au, fiind hotarati sa mearga din nou sa faca reclamatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-