Published On: lun, Ian 14th, 2013

Chereches si Bot, la un pas sa fie exclusi din PNL

Share This
Tags

Conducerea PNL s-a reunit pentru prima oara dupa investirea Guvernului USL. Printre punctele de pe ordinea de zi s-a discutat si despre includerea lui Gigi Becali in PNL la recomandarea lui Crin Antonescu, cooptare care a starnit critici din partea liberalilor.

Biroul Politic Central al PNL a votat, luni, propunerile pentru excluderea din partid a primarului de Baia Mare, Catalin Chereches, si a deputatului Octavian Bot, urmând ca decizia finala in acest caz sa fie luata de catre Delegatia Permanenta a partidului, au declarat surse din conducerea PNL.

“S-au facut doua propuneri de excludere, a primarului Catalin Chereches de la Baia Mare – propunere facuta de Biroul Judetean Maramures – si excluderea domnului Octavian Bot, facuta de presedintele organizatiei Bihor, Cornel Popa”, a sustinut Crin Antonescu.

In cadrul Biroului Permanent a fost prezent si senatorul Catalin Boboc. Acesta a precizat faptul ca vor exista modificari si in organizatia PNL Braila, insa nu inainte de Congres.

“A fost o simpla intalnire de lucru. Am stabilit Delegatia Permanenta in vederea oportunitatii Congresului. Orice modificare va surveni evident, dupa Congres”, a declarat senatorul Catalin Boboc.

Delegatia Permanenta a PNL a primit cererile de excludere a primarului Catalin Chereches si a deputatului Octavian Bot, iar acestea urmeaza sa fie validate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-