Published On: vin, Ian 25th, 2013

CF Braila a intrat in cantonament la Lacu Sarat

Share This
Tags

* Din lot nu mai fac parte Daniel Prodan si Braha Visar *

La 10 zile de la inceperea pregatirilor pentru abordarea cu incredere a returului de campionat, la finalul caruia s-ar dori o eventuala promovare in liga intai, echipa de fotbal de la CF Braila a intrat intr-un stagiu de pregatire pregatire centralizat. Acesta a inceput de astazi, 24 ianuarie, va avea o durata de 10 zile, si va avea loc in statiunea braileana Lacu Sarat. Antrenorul Alin Panzaru a renuntat si la serviciile lui Daniel Prodan, dupa ce in prealabil renuntase si la serviciile lui Visar Braha, iar acum toti ceilalti de jucatori ramasi se afla in cantonament. Acestia sunt: Petrut Bunduc, Stefan Mitrea si Stefan Leu (portari); Gabriel Bosoi, Laurentiu Ivan, Dinu Sanmartean, Daniel Ignat, Bogadan Panait, Gabriel Colilie si Cosmin Necoara (fundasi); Sorin Frunza, Andrei Puscasu, Daniel Spiridon, Daniel Ochia, Georgel Punga, Marius Voicu, Emanuel Ndigwe, Alexandru Ciocalteu si Robert Neagoe (mijlocasi); Alexandru Baltoi, Bogdan Rusu si Adrian Campeanu (atacanti). Se mai antreneaza la Lacu Sarat cu echipa de seniori si juniorii Gheorghe Marcel (mijlocas) dar si fundasul Rosiu Marian, care deocamdata nu sunt in atentia lui Alin Panzaru pentru face saltul la echipa mare.

Cat despre cele doua achizitii, Robert Neagoe si Bogdan Panait, antrenorul principal al brailenilor ne-a spus ca: „Mai intai trebuie sa vad si eu de ce sunt in statre cei doi jucatori, si abia apoi ii voi trimite sa negocieze cu cei din conducerea clubului. Asa mi se pare mie normal!” Componetii lotului de jucatori de la CF Braila vor efectua cate doua antrenamente zilnice, Alin Panzaru declarand in acest sens: „Vom lucra in special la partea fizica a jucatorilor, deoarece este o parte foarte importanta din viata oricarui jucator de fotbal, daca vrea sa faca performanta! Cu mingea vor avea timp sa lucreze si dupa stagiul de pregatire centralizat, in care, sper eu, ca voi reusi sa fac din CF Braila o echipa adevarata. Am ales sa facem cantonamentul la Lacu Sarat, chiar daca am avut mai multe variante de a alege unde sa mergem, deoarece aici avem absolut toate conditiile de care avem nevoie: si sala de forta, si teren unde sa ne pregatim. Cat despre masa si cazare nu mai trebuie spus nimic deoarece si acestea sunt excelente!”- a spus tanarul tehnician brailean.

Deocandata, CF Braila nu are aranjate decat meciuri de verificare cu Otelul II Galati si cu Dunarea Galati, dar cu siguranta se vor mai gasi si alti adversari. „Este mai greu sa ne gasim pe aici prejma parteneri de antrenament, deoarece avem putine variante, dar cu siguranta ne vom descurca. Am fi vrut sa jucam, de exemplu, si cu Unirea Slobozia, dar acestia ne-au refuzat pe motiv ca jucam cu ei in etapa a doua din retur.”- a tinut sa precizeze Alin Panzaru.

Stagiul de pregatire centralizat al CF Braila, cel din statiunea Lacu Sarat, se va incheia pe data de 2 februarie, fara ca gruparea braileana sa sustina pana atunci vreun meci de pregatire. Acestea vor urma luna viitoare!

Marcel Bunu

Comentarii

comentariu

About the Author

-