Published On: mie, Ian 9th, 2013

Celor patru talhari li s-au admis propunerile de arestare preventiva

Share This
Tags

* Pentru comiterea infractiunii de tâlharie, patru barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 31 ani, au intrat pe mana politistilor * Acestora li s-au admis propunerile de arestare preventiva *

La data de 8 ianuarie, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila l-au prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila pe Lazarica C., in varsta de 30 ani, din comuna Movila Miresii, cu propunere de arestare preventiva, pentru savârsirea infractiunii de tâlharie. Judecatoria Braila a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila.

“In seara zilei de 6 ianuarie, strigatele de ajutor ale barbatului agresat au fost auzite de doi localnici, care au intervenit in apararea acestuia, fapt ce l-a determinat pe agresor sa fuga si sa abandoneze sacosa sustrasa. Conform certificatului medico-legal, partea vatamata a suferit leziuni care necesita pentru vindecare un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale. La scurt timp dupa comiterea faptei, politistii l-au depistat pe autor”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Tot ieri, Judecatoria Braila a emis impotriva lui Geani I., de 31 ani, din municipiu, mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile, pentru comiterea infractiunii de tâlharie, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Braila.

Reamintim ca, in ziua de 7 ianuarie, acesta a lovit cu pumnii in zona fetei pe o braileanca, in varsta de 43 ani, si i-a sustras poseta care continea suma de 100 de lei, cartea de identitate si carduri bancare, precum si sacosa in care se aflau o pereche de manusi si un pachet cu mâncare. Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la suma de 250 de lei si a fost recuperat in totalitate de catre politisti.

“La data de 8 ianuarie, Judecatoria Faurei a emis mandate de arestare preventiva fata de Marian B. (19 ani), pentru 29 de zile, si fata de Florin B. (17 ani), pe o perioada de 19 zile, pentru comiterea infractiunii de tâlharie, ambii fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Braila. Cu o zi inainte, in speta pe 7 ianuarie, cei doi au patruns in curtea si locuinta unui barbat, de 89 ani, din comuna Galbenu, l-au agresat si i-au sustras suma de 30 de lei”, a mai zis Camelia Bucur.

Comentarii

comentariu

About the Author

-