Published On: mie, Ian 9th, 2013

Cele mai simple si de efect coafuri pentru 2013

Share This
Tags

In acest sezon, la mare pret sunt impletiturile, buclele lejere, parul creponat sau foarte drept. Toate aceste coafuri sunt lesne de obtinut si acasa.

Desigur, pentru indreptarea si creponarea parului, iti trebuie ustensile speciale (o placa de indreptat sau un drot), insa daca nu le ai opteaza pentru celelalte doua variante mai… domestice: impletiturile si buclele.

Crep lejer sau moate retro

Cu un aer retro, aceste coafuri vor fi remarcate cu siguranta. Sunt comode, rezistente si se preteaza unei game largi de vestimentatii.

Daca ai un drot, te poti incumeta; daca nu, mergi la coafor. Chiar si cel mai moale par va rezista in aceasta forma pana la urmatoarea spalare pe cap (sau ninsoare). Daca nu, clasicele moate (bigudiuri din carpa, pe care rulezi cate o suvita de par subtire si legi) te vor ajuta sa obtii bucle ca de permanent cand parul este perfect uscat.

Bucle senzuale

Montezi cateva bigudiuri mari pe varfuri daca ai parul lung sau mediu si le lasi sa se usuce natural ori folosesti un föehn. Pentru a le da sustinere si rezistenta, aplica mai intai spuma modelatoare. Cand parul este perfect uscat, scoti bigudiurile, perii parul si gata. Poti face aceasta operatiune dimineata, dupa care iti pui un batic pentru a proteja parul de mirosuri si praf si iti continui linistita treburile casnice.

Impletituri

Sunt puse in valoare de parul deschis sau blond, dar dau un aer sic tuturor culorilor de par. Cele mai apreciate sunt impletiturile rusesti sau extrem de sofisticate, sub forma de melc, insa si o simpla coada impletita in trei si stransa la ceafa este o pieptanatura eleganta. Se face foarte usor, rapid si e potrivita pentru orice ocazie si tinuta. Daca vrei ceva deosebit, poti merge la salon – costa intre 10 si 30 lei si dureaza extrem de putin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-