Published On: lun, Ian 21st, 2013

Cand se sustin tezele, olimpiadele si examenele nationale

Share This
Tags

* Potrivit Ordinului ministrului Educatiei referitor la structura anului scolar anul scolar se va incheia pe 20 iunie iar vacanta de vara intre 5 si 14 martie *

Vacanta de vara incepe 22 iunie si se incheie pe 15 septembrie. Scoala Altfel a fost inlocuita cu programul “Sa stii mai multe, sa fi mai bun” si se va desfasura in saptamana 1-5 aprilie. Aceasta saptamana va fi dedicata activitatilor extrascolare si nu vor avea loc cursuri dupa orarul obisnuit al unitatilor de invatamant.

Etapele nationale ale olimpiadelor scolare au loc in perioada 2-7 aprilie conform. Tezele din semestrul al doilea se vor sustine de regula pana la 25 mai conform ordinului MECTS.

Elevii de clasa a VIII-a vor termina scoala mai devree cu o saptamana, pe 14 iunie, pentru ca vor sustine evaluarea nationala pe 25 si 27 iunie. Cei de clasa a XII-a vor termina cursurile si mai devreme pe 31 mai iar in perioada 10 iunie -12 iulie vor sustine examenul de bacalaureat.

Modificari ale structurii anului scolar se pot face de catre inspectoratele scolare la cererea unitatilor de invatamant doar in conditii deosebite, in functie de conditiile climaterice locale

Comentarii

comentariu

About the Author

-