Published On: joi, Ian 17th, 2013

Campania “Prea rebel sa fi condus” si-a atins scopul

Share This
Tags

* Ultima campanie de amploarea a Centrului de Prevenire, Evaluare, Consiliere Antidrog Braila a ajuns la final ajutand elevii din scolile si liceele brailene sa inteleaga la ce se expun prin consumul de droguri *

Campania “Prea rebel sa fi condus” s-a adresat unor 3 grupuri tinta: adolescentii, parintii si profesori. Obiectivul campaniei a fost constientizarea in randul populatiei generale dar mai ales a tinerilor , a riscurilor consumului de droguri. Motto-ul campaniei “Gandeste-te! Esti prea rebel sa fii condus de consumul de droguri!” a incercat sa convinga tinerii de impactul pe care il poate avea in nenumarate feluri asupra vietii lor, consumul de droguri. Acesta poate afecta relatiile cu prietenii si familia, si creeaza dependenta, violenta si depresie.

In cadrul campaniei, reprezentantii centrului au mers in scolile si liceele din judet si au vorbit tinerilor despre problematica drogurilor. “Tinerii au fost foarte receptivi, ne-au spus ca au aflat informatii pe care nu le cunosteau si care le-au dat de gandit.. Am mers foarte mult pe cazuri concrete, studii de caz. Consider ca toate aceste intalniri au fost utile. Tinerii si-au clarificat cunostintele”, a declarat Olga Condrat, coordonatorul CPECA Braila.

Peste 2000 de persoane au beneficiat de consiliere si informare in cadrul campaniei.

In perioada urmatoare va fi demarata o noua campanie a Centrului Antidrog.

Comentarii

comentariu

About the Author

-