Published On: Soare, Ian 13th, 2013

Bugetul Camerei Deputatilor prin ochii parlamentarilor braileni

Share This
Tags

* Situatia a fost analizata la nivel local prin intermediul unei conferinte de presa *

Dupa un an in care s-au desfasurat mai multe campanii electorale si care au fost de bun augur pentru alianta USL, mai multe masuri vor fi puse in aplicare de  actualul Guvern. Deoarece deficitul bugetar este stapanit cat de cat, vor veni bani si din alte surse, nu numai de la FMI. Premierul Victor Ponta a anuntat de curand cateva masuri legate de ministere pentru buna gospodarire a banilor.

Chiar daca sunt 410 deputati, bugetul pe 2013 alocat acestora este acelasi ca anul trecut, adica 197 milioane lei. Din acest buget ei trebuie sa plateasca utilitatile cladirii, serviciile precum si cazarea si deplasarile. In ciuda faptului ca a crescut numarul de parlamentari, deplasarile cu avionul au scazut de la 4 curse pe saptamana la una singura, ramanand ca alternativa trenul sau masina.

“Foarte important este ca nu vor mai fi finantate investitiile de la UE, nu se vor mai cere bani si de la bugetul de stat”, a afirmat deputatul Mihai Tudose, in cadrul unei conferinte de presa.

Acestor sume alocate pe domenii li se vor acorda o atentie deosebita a modului in care vor fi cheltuite.

Deputatul Mihai Tudose a precizat faptul ca:”Se vor avea in vedere si sursele de finantare extra, din punerea in miscare a organismelor statului: Garda Financiara, Fiscul”.

“Trebuia taiata odata coada pisicii,  in 23 de ani de ce nu s-a construit un hotel pentru parlamentari, astfel in timp se amortizau cheltuielile”, este de parere senatorul Ion Rotaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-