Published On: mar, Ian 8th, 2013

Brailean dat disparut de la domiciliu

Share This
Tags

*  Luni, 7 ianuarie, la orele 9:30, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat o braileanca in varsta de 53 de ani, care a sesizat faptul ca, în ziua de 2.01.2013, în jurul orelor 9:00, fratele ei, Soca Catalin, în vârsta de 42 de ani, din municipiul  Braila, a plecat în mod voluntar de la domiciliu si nu a revenit pâna în prezent *

Din primele cercetari desfasurate de politistii de investigatii criminale a rezultat faptul ca, în ziua plecarii de la domiciliu, barbatul a afirmat ca merge sa se întâlneasca cu niste prieteni cu care intentiona sa plece la munca în strainatate.

“Ultima data când acesta a luat legatura cu sora lui a fost în ziua de 3 ianuarie, spunând ca nu mai are baterie la telefon si ca, în scurt timp, va reveni acasa, însa nu s-a întâmplat asa. Barbatul are tenul masliniu, înaltime de 170 cm, corpolenta normala, par negru, tuns scurt, cu calvitie, ochi negri, nas mijlociu, gura mijlocie, urechi ovale, cu lob lipit. La data disparitiei Soca Catalin purta pulover din material textil, cu dungi orizontale alb cu negru, geaca din fâs alb, pantaloni tip blue-jeans, caciula bej cu cozoroc si clape, bocanci de culoare bleumarin, cu siret. Disparutul are asupra lui cartea de identitate, un card bancar si nu sufera de afectiuni medicale psihice sau cronice. Politistii Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale desfasoara cercetari pentru depistarea acestuia”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Cine poate da relatii despre locul unde s-ar putea afla braileanul este rugat sa apeleze gratuit, numarul pentru urgente 112, sau 0239.606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-