Published On: mie, Ian 23rd, 2013

Braila sub avertizare de ninsori si viscol

Share This
Tags

UPDATE: Potrivit ANM, de la orele 18.00, continua sa fie sub avertizare de COD GALBEN. Astfel, pana maine dimineata la orele 8.00 peste judetul nostru vor cadea precipitatii inseminate, iar local vor fi in cantitate de 25l/mp, riscand sa se formeze polei. De asemenea, vantul va bate cu intensificari de 50-60 km/h.

De vineri, vremea devine din ce in ce mai apriga. In intervalul orar 8.00 – 20.00 va ninge viscolit, cu intensificari ale vantului de 60-70 km/h.

Avand in vedere aceste avertizari, conducatoriii auto ce se gandesc sa porneasca la drum sa fie atenti la echiparea autoturismelor, adica sa fie montate cauciucurile de iarna si din portbagaj sa nu lispeasca saculetul cu nisip si lopata.

Pentru vineri, autoritatile se asteapta la ninsori abundente, viscol si polei in Moldova, Muntenia, Dobrogea si zona montana.

Administratia Nationala de Meteorologie va emite pentru orele urmatoare o avertizare de ninsori si viscol in principal pentru judetele din sudul tarii, sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, a anuntat, la Guvern, conducerea ANM.

Avertizarea va fi valabila pentru perioada 24 ianuarie, ora 18.00- 25 ianuarie, ora 20.00, si va lua in calcul precipitatii de peste 25 litri/metru patrat, care in sudul Moldovei se vor transforma in ninsoare.

Pentru vineri, autoritatile se asteapta la ninsori abundente, viscol si polei in Moldova, Muntenia, Dobrogea si zona montana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-