Published On: mar, Ian 8th, 2013

Braicar a primit autobuze noi

Share This
Tags

* Brailenii au ocazia sa circule in conditii mai bune dupa ce societatea a intrat in posesia a 10 autobuze noi marca BMC * Pretul unui singur autobuz este de aproximativ 100.000 de euro *

Consiliul Local Municipal a aprobat astazi atribuirea in folosinta gratuita a autobuzelor ce apartineau domeniului privat al Municipiului Braila, catre SC Braicar SA, in vederea efectuarii serviciului de transport public de calatori. Dreptul de folosinta gratuita se transmite pana la data de 31 decembrie 2013 sau pana in momentul finalizarii formalitatilor legale de includere a bunurilor in capitalul social al SC Braicar SA. Operatorul de transport public in comun se obliga sa foloseasca bunurile mobile primite ca un bun propietar, sa efectueze toate reviziile si reparatiile necesare si sa nu transmita dreptul de folosinta unei terte persoane. De asemenea, Braicar trebuie sa suporte toate cheltuielile pentru inmatricularea si punerea in exploatare, inclusiv asigurarile prevazute de normele in vigoare, in vederea bunei functionari a bunurilor primite.

Directorul Sc Braicar SA, Cornel Sandulescu, ne-a declarat ca sosirea celor 10 autobuze de tip BMC au intarziat ceva timp.

“Inca din luna noiembrie trebuia sa vina cele 10 autobuze, dar abia in decembrie au sosit 2, iar pana la jumatatea acestei luni vor ajunge si restul de 8. Dupa ce vom intra in posesia lor, vom incepe procedura de inmatriculare a acestora. Incepand cu finele acestui luni, parcul de mijloace de transport in comun al SC Braicar SA, aflat la dispozitia brailenilor, va fi suplimentat cu aceste autobuze noi si confortabile. Speram ca toti calatorii sa manifeste bun simt fata de efortul facut pentru achizitionarea acestor mijloace de transport si sa le pastreze curate. Costurile au fost suportate de Primaria Braila, valoarea unui autobuz fiind de aproximativ 100.000 de euro. In acest sens, flota transportului auto va fi asigurata cu autobuze de tip BMC si pe GPL, acestea fiind introduse pe toate traseele. Autobuzele model IKARUS si UDEUS vor fi duse la casat”, a declarat Cornel Sandulescu.

Astfel, multumita eforturilor depuse de autoritatile locale brailene, oamenii au acum posibilitatea de a circula cu mijloacele de transport in comun in conditii mai bune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-