Published On: joi, Ian 31st, 2013

Arestat preventiv pentru furt

Share This
Tags

Ieri, politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala Braila au  prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila un tanar de 25 ani, din comuna Traian, cu propunere de arestare preventiva, pentru savârsirea infractiunilor de  tentativa la furt calificat, violare de domiciliu, lovire si distrugere.

Judecatoria Braila a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, si a fost încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In urma cercetarilor efectuate de lucratori din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila, baiatului i s-a probat ca este autorul tentativei de furt calificat, comisa în dauna partii vatamate, din comuna Traian, in noaptea de 25 spre 26 octombrie 2012, cauza fiind înregistrata, initial, cu autori necunoscuti.

Dosarul penal a fost conexat la un altul, în care cel în cauza era cercetat pentru patrunderea fara drept, în seara de 24 ianuarie 2013, în curtile a patru consateni, carora le-a distrus mai multe bunuri, lovind si o localnica cu un bat în zona capului, aceasta necesitând cateva zile de îngrijiri medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-