Published On: vin, Ian 18th, 2013

Aport substantial la bugetul de stat, 27.780 de lei rezultati din amenzile aplicate

Share This
Tags

* Pentru fiecare faradelege comisa, brailenii au scos bani din buzunar * 135 de conducatori auto au platit scump pentru incalcarea legii intr-o singura zi *

La Braila, putem spune ca fiecare conducator auto are propriul Cod Rutier, sau in cazul unora, ca acesta nici nu exista. De la tinerii care doresc sa impresioneze prin calcarea la maxim a pedalei de acceleratie, pana la soferii de pe maxi- taxi care omoara cetatenii pe trecerea de pietoni, toata lumea incalca legea. Din faradelegile comise de soferii imprudenti, de cele mai multe ori resulta victime nevinovate.

“În ziua de 17 ianuarie, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 135 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni în valoare totala de 27.780 de lei si au ridicat în vederea suspendarii doua permise de conducere”, a declarat inspector principal de politie Jenel }ogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Reprezentantii legii vor actiona in continuare pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru prevenirea si combaterea comiterii infractiunilor si contraventiilor rutiere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-