Published On: mie, Ian 9th, 2013

Aport substantial la bugetul de stat, 10.270 de lei rezultati din amenzile aplicate

Share This
Tags

* Pentru fiecare faradelege comisa, brailenii au scos bani din buzunar * 43 de conducatori auto au platit scump pentru incalcarea legii intr-o singura zi *

La Braila, putem spune ca fiecare conducator auto are propriul Cod Rutier, sau in cazul unora, ca acesta nici nu exista. De la tinerii care doresc sa impresioneze prin calcarea la maxim a pedalei de acceleratie, pana la soferii de pe maxi- taxi care omoara cetatenii pe trecerea de pietoni, toata lumea incalca legea. Din faradelegile comise de soferii imprudenti, de cele mai multe ori rezulta victime nevinovate.

“In ziua de 8 ianuarie, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere.

Politistii au constatat 43 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 10.270 de lei, au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras doua certificate de inmatriculare”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Reprezentantii legii vor actiona in continuare pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru prevenirea si combaterea comiterii infractiunilor si contraventiilor rutiere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-