Published On: mie, Ian 16th, 2013

Angajatii de la Electrica isi muta sediul

Share This
Tags

* In perioada imediat urmatoare, angajatii societatii Electrica de pe Calea Calarasilor isi vor schimba locul de desfasurare al activitatii * Primarul are in vedere ca in spatiul liber sa-si desfasoare activitatea una dintre directiile Primariei Braila *

De ceva timp, o parte din angajatii SC Electrica SA de pe Calea Calarasilor s-au mutat in sediul de pe strada Ghioceilor colt cu Plevna. Primarul Aurel Simionescu doreste ca locul ramas liber sa fie dat in folosinta unei directii a Primariei, cu care aceasta din urma nu are contract instantaneu.

“Cei care isi desfasurau activitatea, in calitate de angajati ai SC Electrica, in urma reducarii capacitatii de lucru, au plecat din sediul de pe Calea Calarasilor. Ei s-au mutat in spatiul de pe strada Ghioceilor sau in alte spatii detinute de aceasta societate. La sediul de la Calarasilor a ramas loc liber si se vrea a fi ocupat cat de curand posibil. Am purtat o serie de discutii atat cu secretarul Fudulaiche, cat si cu seful de la Directiei de Servicii Publice, Emilena Huiu, pentru ca imobilul apartine DSP-ului. Avem in vedere mutarea uneia dintre directiile noastre, cu care nu relationam instantaneu, precum ar fi Directia de Urbanism. N-am discutat nimic in ceea ce priveste darea in folosinta a spatiului catre ONG-uri sau partide politice, dar nu se exclude acest aspect”, ne-a declarat primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-