Published On: mie, Ian 30th, 2013

Alimente furate din supermarket

Share This
Tags

Marti, 29 ianuarie, jandarmii braileni au depistat doua persoane care au sustras diferite produse din incinta unor magazine din Braila. Astfel, în jurul orelor 15.00, o patrula a Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila a fost sesizata de catre agentii de paza ai unui supermarket ca o persoana a sustras produse alimentare.

La adresa indicata, jandarmii au identificat-o pe Nuti D., în vârsta de 55 ani. Asupra femeii au fost gasite bunurile sustrase, în valoare de 22,20 lei. Aceasta a prezentat la casa de marcat numai unele produse, iar celelalte (un salam Ardelenesc si doua bucati branza topita) le avea ascunse într-o sacosa.

“Dupa aproximativ 30 de minute, jandarmii l-au identificat si pe Cristian B., în vârsta de 43 ani, domiciliat în judetul Braila. Acesta avea ascuns asupra sa o sticla cu Vermut alb, în valoare de 26,90 lei. În ambele cazuri, persoanelor depistate le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat”, a declarat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-