Published On: mie, Ian 23rd, 2013

ADEVARATA diferenta intre Pepsi si Coca-Cola

Share This
Tags

* Pepsi este mai dulce decat Coca-Cola * In plus, are o vaga aroma de citrice (…) Pepsi este in mod clar avantajat la un simplu test de degustare, pentru ca aroma lui se mentine mai mult *

Unii consumatori de bauturi racoritoare si-au stabilit deja preferintele intre Coca-Cola si Pepsi, dar sunt destui si din categoria celor care nu-si dau seama ce diferenta este intre cele doua. Din punct de vedere nutritional, Pepsi are putin mai mult zahar, mai multe calorii si cafeina, iar Coca-Cola are mai mult sodiu.

Compania Pepsi mai produce si diferite snacksuri care-i asigura venituri mai mari decat cele obtinute de Coca-Cola. Diferenta clara dintre cele doua branduri o face insa promovarea. Coca-Cola plateste aproape dublu pentru publicitate.

Cota de piata: Coca-Cola – 42% iar Pepsi – 31%.Venituri anuale: Coca-Cola- 35,4 miliarde de dolari iar Pepsi-Cola – 57,88 miliarde dolari.

Publicitate

Coca-Cola cheltuieste aproximativ 2 miliarde de dolari pe publicitate si marketing

Pepsi – 1,1 miliardeUn studiu realizat de Samuel McClure si Read Montague dezvaluie lucruri interesante despre sucurile eternilor rival Pepsi si Coca-Cola.

Comentarii

comentariu

About the Author

-