Published On: Soare, Ian 27th, 2013

Actorul Florin Piersic implineste astazi 77 de ani

Share This
Tags

Marele actor a implinit astazi 77 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere pe scena. Florin Piersic va juca in piesa „Straini in noapte”.

“Nu-mi mai arde de petrecere. Sunt multi amici de-ai mei printre cei care au plecat recent din aceasta lume, iar asta ma intristeaza si imi mareste in aceasta perioada starea de sensibilitate”, a marturisit actorul.

Fiind intrebat daca are vreun regret pana la acesta varsta, maestrul a dat un raspuns emotionant, in cadrul unei emisiuni televizate:“Da, am un mare regret: ca nu am inventat elixirul tineretii. Eu nu vreau sa mor niciodata, as vrea sa traiesc vesnic. Nu imi place sa vorbesc despre moarte, despre testament, nu mi-am facut nici un testament. Familia mea nu are pe ce sa se lupte”.

Florin Piersic e sinonim cu Margelatu, pe care l-a interpretat in “Drumul oaselor”, “Trandafirul galben”, “Masca de argint”, “Colierul de turcoaze”. In afara acestui personaj deja legendar, marele actor a mai creat roluri de neuitat in filme ca “Neamul soimarestilor”, “Ciulinii Baraganului“ sau “Haiducii lui saptecai” si in piese de teatru ca “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, “Oameni si soareci” si “Straini in noapte”.

La Braila, Florin Piersic a jucat in piesa “Straini in noapte” alaturi Emilia Popescu in anul 2009.

Comentarii

comentariu

About the Author

-