Published On: mar, Ian 8th, 2013

VIDEO:20 de persoane in vizorul Politiei, perchezitii la primele ore ale dimineatii

Share This
Tags

* În aceasta dimineata, în judetul Braila, sunt în derulare 22 de perchezitii, la locuintele mai multor persoane suspectate de savârsirea unor infractiuni de furt din societati comerciale si din locuinte, din satul Drogu si comuna Galbenu *

Înca de la primele ore ale diminetii, începând cu orele 6.00, politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, Ordine Publica si Serviciul Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, sprijiniti de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, în baza mandatelor de perchezitie, au descins în 22 de imobile din satul Drogu si comuna Galbenu, din judetul Braila.

“Aceasta actiune are drept scop identificarea persoanelor suspectate de comiterea mai multor furturi din societati comerciale si din locuinte, fapte înregistrate în evidente cu autori necunoscuti, în ultima perioada a anului trecut. Sunt vizate 20 de persoane suspecte, care vor fi conduse la sediul Politiei pentru cercetari si audieri. De asemenea, politistii actioneaza pentru identificarea si recuperarea bunurilor provenite din comiterea de infractiuni si a celor folosite la comiterea acestora”, a precizat agent principal de politie Camelia Bucur, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Noi dezvaluiri in cazul celor 22 de perchezitii

* În urma celor 22 de perchezitii domiciliare, au fost conduse la sediul Politiei pentru audieri 18 persoane si au fost ridicate în vederea cercetarilor mai multe obiecte corp delict *

Potrivit Biroului de presa al IPJ Braila, ca urmare a activitatilor desfasurate in aceasta dimineata, cu ocazi descinderilor facute la orele 6.00, in diferite imobile din municipiul si judetul Braila, un numar de 18 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila pentru audieri si au fost ridicate în vederea cercetarilor mai multe obiecte corp delict.

“Politistii au ridicat în vederea cercetarilor mai multe plase monofilament, folosite la savârsirea infractiunii de braconaj piscicol.

Cercetarile continua pentru probarea activitatii infractionale a persoanelor conduse la sediul Politiei. Actiunea a avut drept scop identificarea persoanelor suspectate de comiterea mai multor furturi din societati comerciale si din locuinte si infractiuni cu violenta, în ultima perioada a anului trecut”, a precizat agent principal de politie Camelia Bucur, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Reamintim ca in baza mandatelor de perchezitie, emise de Judecatoria Faurei, în aceasta dimineata, începând cu orele 6.00, politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, Ordine Publica, Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Serviciul Actiuni Speciale din cadrul IPJ Braila, sprijiniti de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, au descins în 22 de imobile din satul Drogu si comuna Galbenu, din judetul Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-