Published On: Soare, Ian 13th, 2013

“Cosmarul alb” se intoarce

Share This
Tags

* In cadrul comandamentului de iarna de la Guvern, presedintele ANM a declarat ca incepand cu aceasta noapte poleiul va fi prezent în aproape toata partea de Vest a tarii, iar pâna luni la prânz vor fi coduri galbene de ceata în toata partea de Sud si Est a tarii * Incepând cu data de 18 ianuarie ninsorile se vor întoarce *

“In aceasta noapte, în partea de Vest intra un front atmosferic destul de cald pentru aceasta perioada, care cu siguranta va determina la primul impact, adica pâna luni la prânz, aparitia poleiului aproape în toata partea de Vest a tarii”, a declarat presedintele ANM.

El a mai spus ca “In mod sigur pâna luni la prânz vor fi coduri galbene de ceata în toata partea de Sud si de Est a tarii, iar de luni încolo nu va mai aparea nici ceata si nici poleiul pentru ca temperaturile vor fi destul de ridicate. Prin urmare, aceste fenomene vor fi semnalate de Administratia Nationala de Meteorologie pe judete cu cod galben asa cum s-a procedat si în mod sigur pâna luni la prânz vor fi coduri galbene de ceata în toata partea de Sud si de Est a tarii. De luni dupa prânz nu va mai apare nici ceata si nici poleiul pentru ca temperaturile vor fi destul de ridicate, ploi slabe mai ales în partea de Vest a tarii, dar si în restul tarii, dar temperaturile sunt pozitive si dispare si fenomenul de ceata si de polei pâna pe data de 17”.

De asemenea, presedintele ANM a afirmat ca începând cu data de 18 ianuarie ninsorile se vor întoarce, iar potrivit semnalelor de acum ele vor fi consistente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-