Published On: Soare, Dec 9th, 2012

Weekend plin de dosare penale pentru furt

Share This
Tags

* In acest weekend politistii au intocmit mai multe dosare penale pentru furt calificat dar prejudiciile au fost recuperate pentru fiecare caz in parte *

Vineri, 7 decembrie, la orele 15:30 a fost depistat un barbat de 42 de ani, din Braila, in timp ce sustragea 500 de kg de deseuri fieroase din incinta unei societati comerciale situate in apropierea municipiului. Polistii au recuperat intreaga cantitate de material feros si au predat-o societatii pagubite iar barbatului i-a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Sambata, la 13:55, o femeie de 60 de ani din orasul Ianca a sezizat Politia cu privire la faptul ca in perioada 06-08 septembrie, persoane necunoscute au sustras din fata curtii soacrei ei, domiciliata in comuna Dudesti, mai multe tevi metalice, in valoare de circa 100 de lei. Politistii au efectuat cercetari si au stabilit faptul ca o vecina de 29 de ani din aceeasi localitate a fost cea care a sustras in ziua de 7 decembrie un numar de sapte tevi care sustineau gardul din sârma al locuintei. La o zi dupa furt tanara a vandut tevile la un centru de achizitii din comuna in schimbul sumei de 49 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de politisti si a fost lasat in custodia gestionarei centrului de achizitii pana la finalizarea cercetarilor. Tanara care a comis furtul s-a ales cu dosar penal.

Tot sambata, in jurul orelor 19:30, o tanara de 20 de ani din Bertestii de Jos a fost surprinsa de politistii din cadrul sectiei 5 de Politie Rurala Viziru, in timp ce sustragea telefonul mobil unui localnic. Prejudiciul a fost recuperat si tinerei i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-