Published On: Soare, Dec 16th, 2012

Vizita la nivel inalt a spatiilor modernizate din Braila

Share This
Tags

* Ambulatoriul de la Judetean si de la TBC, scoala “Mihu Dragomir”, platoul, Calea Calarasilor vor fi cateva din punctele vizitate de reprezentantii ADR Sud-Est *

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007 – 2013, organizeaza maine, la Braila, o conferinta de presa, care va avea ca scop vizita la 4 obiective din municipiu. Evenimentul va avea loc in sala de conferinte a RA Zona Libera Braila, dupa care se va face o vizita la proiectele finantate din fonduri europene. Acestea sunt: “Modernizarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila” si “Echiparea Ambulatoriului de Specialitate Integrat in cadrul Spitalului Pneumoftiziologie Braila”, avand ca beneficiar Consiliul Judetean Braila; “Reabilitare Scoala cu clasele I – VIII nr. 18 <Mihu Dragomir>”, “Conservarea si promovarea culturii traditionale – o cale pentru dezvoltarea turismului brailean, reabilitarea cladirii din Piata Traian nr. 2”, “Reabilitare Pasaj Platou Pietonal Piata Independentei, Municipiul Braila”, “Modernizarea si reabilitarea strazii Calea Calarasilor din municipiul Braila, pe tronsonul cuprins intre B-dul Dorobantilor si B-dul Independentei”, beneficiarul acestora fiind Primaria Municipiului Braila.

“In cadrul conferintei se va prezenta stadiul implementarii Programului Operational Regional in Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, precum si rezultatele obtinute prin implementarea proiectelor finantate din fonduri europene la nivelul judetelor componente ale Regiunii. Se are in vedere ca dialogul cu beneficiarii de fonduri nerambursabile sa constituie o importanta sursa de informare cu privire la provocarile accesarii fondurilor europene si la rezultatele obtinute prin accesarea acestor fonduri”, se arata in comunicatul emis de conducerea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est.

Comentarii

comentariu

About the Author

-