Published On: mie, Dec 12th, 2012

Un barbat a fost gasit decedat in locuinta, victima consuma alcool chiar daca era bolnav

Share This
Tags

* Ingrijorat ca nu si-a mai vazut vecinul de cateva zile, un barbat de 75 ani a sesizat disparitia acestuia *

Chiar daca avea afectini medicale, un barbat in varsta de 49 de ani nu a putut renunta la consumul excesiv de alcool. Ingrijorat ca nu si-a mai vazut vecinul de cateva zile, un brailean a anuntat disparitia acestuia la politie.

“Saptamana aceasta, M.E in varsta de 75 de ani, din Braila, a apelat numarul de urgenta 112 si a sesizat ca, de cateva zile, nu l-a mai vazut pe vecinul lui B.N de 49 de ani”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Organelle de cercetare penala impreuna cu un echipaj din cadrul ISU s-au deplasat la fata locului si au patruns in locuinta cu ajutorul unei scari rulante si au constatat ca in sufragerie se afla cadavrul unui barbat.

“In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca acesta ar fi avut afectiuni medicale si consuma in mod excesiv bauturi alcoolice”, a adaugat purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Corpul neinsufletit nu prezenta semne vizibile de violenta si a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii. In cauza a fost intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-