Published On: Soare, Dec 9th, 2012

Uite bomba, nu e bomba, geamantan suspect, gasit gol pe strada Baraganului

Share This
Tags

Potrivit biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brala, in acest week-end, ofiterul de serviciu din cadrul IPJ Braila a fost sesizat telefonic de catre o braileanca. Aceasta a spus ca pe un garaj auto, situat la capatul aleii dintre blocurile E si F, de pe strada Baraganului, se afla un geamantan suspect.

“In urma sesizarii, la fata locului s-au deplasat de urgenta politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Politiei Municipiului, un procuror din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Braila, angajatii din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judetean si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, cadre medicale din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Braila si specialisti din cadrul Brigazii Antitero – Serviciul Roman de Informatii Braila”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Zona critica a fost asigurata, prin blocarea traficului pietonal si auto, timp in care pirotehnistii au verificat, prin metode specifice, geamantanul respectiv. In cele din urma, s-a constatat ca acesta nu contine bunuri sau materii ori dispozitive explozive. Bagajul a fost ridicat, fara sa fie necesara efectuarea altor verificari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-