Published On: vin, Dec 28th, 2012

Trei barbati, din care un minor, s-au ales cu dosare penale pentru distrugere

Share This
Tags

In cursul zilei de joi, 27 decembrie, in jurul orelor 13.00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au depistat un barbat, in varsta de 74 ani, din Braila, in timp ce distrugea o scandura dintr-o banca, amplasata pe bulevardul Independentei. Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului, unde i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere.

La orele 20.35 ale zilei de ieri, o braileanca, de 45 ani, a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, ca fostul ei sot, tot de 45 ani, i-a distrus poarta de acces in curtea imobilului si a patruns in locuinta, refuzand sa plece. La fata locului s-au deplasat politisti de siguranta publica, care, in urma primelor verificari, au stabilit ca cele sesizate se confirma. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

In seara zilei de 27 decembrie, in jurul orei 22.30, la sediul Politiei Municipiului s-a prezentat administratorul unei societati comerciale din Braila si a reclamat ca, in jurul orelor 21.30, un tanar, care se afla sub influenta alcoolului, a spart cu piciorul geamul stradal al unei vitrine apartinand unitatii. Politistii l-au identificat pe autor, acesta avand varsta de 17 ani, domiciliat in Braila. Fata de minor oamenii legii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-