Published On: lun, Dec 24th, 2012

Trei barbati din Braila isi fac sarbatorile la „mititica”

Share This
Tags

* Vineri si sambata, in urma unor actiuni desfasurate in judet si municipiu, politistii braileni au prins trei barbati * In urma verificarilor efectuate,  depistatii au fost incarcerati in penitenciar la Galatti, unde isi vor petrece sarbatorile *

Vineri, 21 decembrie, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Visani, in urma unei actiuni desfasurate pe raza comunei, au depistat un localnic. Acesta a fost condamnat de catre Judecatoria Faurei, pe data de 10 decembrie 2012, la executarea pedepsei de un an inchisoare, pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

In aceeasi zi, oamenii legii de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca au desfasurat o actiune cu scopul depistarii persoanelor urmarite in temei legal. Cu acest prilej, au depistat un tanar, in varsta de 23 ani, din satul Liscoteanca, comuna Bordei Verde. Barbatul are de executat, conform mandatului emis de Judecatoria Faurei, la data de 18 decembrie 2011, o pedeapsa de doi ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Si in municipiu au avut loc o serie de activitati specifice, desfasurate de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Biroul Urmariri. In acest sens, sambata, 22 decembrie, la orele 13.30, a fost depistat in incinta unui supermarket din municipiu un brailean, de 34 ani. El era urmarit la nivel national din data de 16 iulie 2012, intrucât Judecatoria Braila a emis pe numele lui mandat de executare a pedepsei de 3 ani si 4 luni inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Toti trei au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-