Published On: joi, Dec 6th, 2012

TOP 10, orasele cu cele mai bune conditii de viata

Share This
Tags

Opt dintre primele 10 orase in functie de calitatea vietii sunt din Europa, arata un clasament realizat de firma americana de consultanta Mercer. In stabilirea pozitiilor din clasament, firma a tinut cont de preturile imobiliarelor in comparatie cu venitul mediu al locuitorilor, de calitatea sistemul medical si a celui de transport si de optiunile culturale oferite locuitorilor. Viena s-a situat pentru a patra oara pe primul loc in clasament. In schimb, topul celor mai bune orase in functie de infrastructura este ocupat de Singapore. Dintre cele 221 de orase studiate, Baghdad s-a clasat pe ultimul loc. Niciun oras est-european nu apare in TOP 50. Praga (Cehia) ocupa locul 69, urmat de Budapesta -74 si Ljubljana -75.

TOP 10 orase in functie de calitatea vietii: Viena, Zurich, Auckland, Munchen, Vancouver, Dusseldorf, Frankfurt, Geneva, Copenhaga, Berna.

TOP 10 orase in functie de infrastructura: Singapore, Frankfurt, Munchen, Copenhaga, Dusseldorf, Hong Kong, Londra, Sydney, Hamburg,Vancouver.

Comentarii

comentariu

About the Author

-