Published On: mie, Dec 5th, 2012

Timp de o ora, detinutii s-au putut ruga la moastele Sfantului Ierarh Nicolae

Share This
Tags

* Pelerinajul moastelor se realizeaza cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al Brailei, Sfantul ierarh Nicolae * Dorinta persoanelor private de libertate de a participa la pelerinajul moastelor a venit in urma activitatilor morale desfasurate de preotul penitenciarului, Bogdan Danut * La eveniment a fost prezent Arhiepiscopul Dunarii de Jos, Casian Craciun care a oferit daruri detinutilor*

Cu ocazia pelerinajului moastelor Sfantului Ierarh Nicolae, pelerinaj prilejuit de sarbatorirea ca patron spiritual al orasului Braila, timp de o ora moastele Sfantului Ierarh Nicolae au poposit pentru a patra oara la Penitenciarul Braila, atat In mijlocul cadrelor, cat si In mijlocul persoanelor private de libertate. Acest eveniment a fost posibil prin bunavointa Arhiepiscopiei Dunarii de Jos si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop Dr. Casian Craciun. In deschiderea cuvantarii Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Dr. Casian Craciun a precizat ca se bucura ca manifestarile religioase dedicate sarbatoririi zilelor orasului Braila sa Inceapa cu activitatea desfasurata la Penitenciarul Braila.

“Prin binecuvantarea si povetele date de Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Dr. Casian Craciun, alaturi de soborul de preoti de la Parohiile din orasele Galati si Braila, s-a urmarit ca persoanele private de libertate sa constientizeze ca prin apropierea de Dumnezeu si Biserica vor putea sa biruie patimile si vrajmasul din ei si sa se Impotriveasca patimilor altor oameni putandu-se Indrepta spre calea cinstei si a unei conduite corecte in societate”, a declarat comisar Simona Kober, purtator de cuvant Penitenciarul Braila.

Dorinta si bucuria persoanelor private de libertate de a participa la pelerinajul moastelor Sfantului Ierarh Nicolae au fost manifestate si ca urmare a activitatilor moral religioase desfasurate de Preotul Capelan Bogdan Danut. In finalul activitatii, Inaltpreasfintitul Arhiepiscop Dr. Casian Craciun a oferit persoanelor private de libertate daruri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-