Published On: Soare, Dec 16th, 2012

Temperaturi sub 0 grade, caldura din “parti” CET nu si-a pornit centrala mare

Share This
Tags

* Agentul termic pentru populatie este produs cu ajutorul Caf-urilor * Datoriile acumulate de asociatiile de proprietari ii afecteaza si pe cei care sunt cu plata la zi *

La Braila, prima zapada nu a fost motiv de bucurie pentru toti cetatenii. Odata cu caderea primilor fulgi de nea, mercurul din termometre a scazut drastic, iar oamenii au tremurat in case cu hainele groase pe ei. Datoriile mari ale asociatiilor de proprietari, acumulate catre operatorul local de termoficare ii afecteaza si pe cei care sunt cu plata la zi. Din cauza sumelor mari pe care compania de termoficare le are de recuparat de la rau platnici, nu este posibila punerea in fuctiune a centralei de pe platforma de la kilometru 10.

“Datoriile populatiei catre CET cresc de la o zi la alta, din cauza penalizarilor. In momentul de fata, asociatiile de proprietari au datorii catre CET de aproximativ 13 milioane de lei, motiv pentru care nu reusim sa platim furnizorul de gaze si sa pornim centrala de pe platforma de kilometrul 10”, a declarat noul director al companiei de termoficare, Stanel Necula.

Din spusele noului director al operatorului local de termoficare, 75% din incasarile pe care CET-ul le are sunt indreptate catre furnizorul de gaze, iar restul banilor sunt folositi pentru alte cheltuieli ale societatii. Tot datoriile populatiei catre CET  sunt de vina si de faptul ca, in prag de sarbatori, salariatii operatorului local de termoficare nu au niciun ban in buzunare. Oamenii nu si-au mai primit salariile din vara, chiar daca au mers zilnic la serviciu unde si-au indeplinit toate sarcinile, astfel incat populatia sa nu aiba de suferit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-