Published On: Soare, Dec 2nd, 2012

Taximetria s-a scumpit

Share This
Tags

* Nici nu a inceput bine luna decembrie, ca au si aparut scumpirile * Pe langa majorarea tarifului la calatoria cu maxi-taxi si braicar, iata ca nici taximetria nu a scapat de cresterea pretului *

Vestile proaste se pare ca nu se sfiesc sa-si faca aparitia in viata brailenilor. Daca scumpirea tarifului la calatoria cu maxi-taxi si Braicar i-a dat oarecum peste cap, ei fiind nevoiti sa scoata din buzunare 30 de bani in plus, astfel se face ca aceeasi suma o vor plati in plus, in cazul in care opteaza sa foloseasca taxi-ul.

Daca pana la finele lunii noiembrie, taximetristii percepeau 1,69 lei/km pentru zi si 16,9 lei/km pentru noapte, de la 1 decembrie tariful de zi este de 1,99 lei/km, iar cel de noapte de 21,9 lei.

{ncercand sa aflam care au fost cauzele acestei majorari, un taximetrist ne-a zis ca vinovati de acest lucru sunt colegii saI de la firma concurenta.

“Acestia s-au plans ca nu prea mai au clienti si vor ca pretul sa fie majorat. Asa ca cei de la metrologie ne-au chemat pe toti cu aparatele de taxat pentru a introduce noul tarif. Nu mi se pare corect, avand in vedere ca ceea ce sustin ei nu este adevarat. Noi ar trebui sa ne plangem, dar nu am facut-o”, a zis taximetristul.

Un alt coleg de al sau a spus ca, avand in vedere ca au avut loc aceste scumpiri, se asteapta ca numarul clientilor sa fie si mai mic, comparativ cu cel existent pana la majorarea tarifului la taxi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-