Published On: joi, Dec 13th, 2012

Spectacol de sarbartori, Felicia Filip va concerta la Braila

Share This
Tags

* Sambata, 22 decembrie, ora 19:30, la teatrul “Maria Filotti” va avea loc concertul extraordinar de Craciun al Feliciei Filip “Vineri 22” *

Spectacolul se desfasoara sub regia lui Cristian Mihailescu, iar realizatorul spectacolului este George Coman. Alaturi de Felicia Filip vor concerta si George Coman, Daniela Nane si “Elixir Band”.

Invitati la concert vor fi Oana Manoila-prim balerina la Teatrul “Nae Leonard” din Galati, Ioana Maxim-pianista la Opera Nationala si Cosmin Cernat in recital de chitara solo.

Intrarea se face pe baza de invitatii care se pot rezerva gratuit la numarul de telefon 0239626795.

Felicia Filip a inceput studiile muzicale ca violonista, ajungand sa cante, ca solista. Ulterior, a devenit studenta la canto la Academia de muzica din Bucuresti.

Dupa absolvire s-a angajat, ca solista, la Opera Nationala Romana. Marea ei cariera internationala a inceput in anul 1991. Prima data a cantat la Basel, in Elvetia, urmand multe scene din lumea intreaga. Tanara soprana a fost incoronata ca “Noua regina a Traviatei”, rol pe care l-a cantat cu o muzicalitate iesita din comun si cu puterea interpretativa a unei mari tragediene . “Tragediana superba” a titrat “L’est Republicain” in Nancy, mai 1998. La Covent Garden, Wienerstaatsoper, Liceo di Barcelona, Hamburg, in Toulouse sau la Moscova publicul a rasplatit-o cu aprecieri si ovatii indelungate. A cantat cu mari dirijori ca Silvio Varviso, Anton Guadagno, Daniel Oren, Carlo Rizzi si in regii semnate de Otto Schenk, John Cox, Jean Claude Auvray, Axel Corti, Nicolas Joel, alaturi de parteneri precum Roberto Alagna, Francisco Farina, Marcello Giordani, Juan Pons sau Vincente Sardinero.

Comentarii

comentariu

About the Author

-