Published On: mar, Dec 18th, 2012

Spatii noi de cazare pentru detinutti, Penitenciarul de minori Tichilesti a inaugurat o noua cladire

Share This
Tags

* Luni, 17 decembrie, la ora 11:00 a fost inaugurata o noua cladire a Penitenciarului  din comuna Tichilesti, judetul Braila *

In concordanta cu obiectivele asumate pentru anul 2012, Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti a definitivat obiectivul de investitii ”Spatii cazare detinuti”.

Deschiderea asezamantului a fost facuta de catre Secretarul General in cadrul Ministerului Justitiei, Alexandra Mihaela sinc si de catre comisar sef, Marian Dobrica, Directorul General al Administratiei Nationale a Penitenciarelor. La eveniment au fost prezente oficialitati ale judetului, membrii din conducerea A.N.P., directori ai penitenciarelor din judetele vecine si angajati ai unitatii.

Cladirea noua este amenajata si dotata corespunzator standardelor impuse de reglementarile in vigoare si raspunde nevoilor de cazare dar si de educatie si asistenta psihosociala pentru persoanele private de libertate.

Costurile pentru realizare noii locatii s-au ridicat la 2,5 milioane de euro. Cladirea este denumita generic “Spatii cazare detinuti”, este structurata in 5 tronsoane, are doua etaje si parter si intrari. Ea cuprinde functional, un sector de primire cu 12 locuri carantina, observare, un sector de cazare cu 304 locuri, o zona medicala cu 12 locuri, sali pentru servirea mesei , un spatiu pentru scoala Gimnaziala Speciala Tichilesti si unul pentru sectorul educatie si asistenta psihosociala. Cladirea este supravegheata video de 73 de camere si are alte 2 porti detectoare de metale in punctele de acces. Zona exterioara a cladirii are si spatii verzi, alei pietonale si carosabile si curti de plimbare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-