Published On: joi, Dec 13th, 2012

Situatie tinuta sub control

Share This
Tags

Zapada cazuta marti seara si in cursul zilei de miercuri nu face probleme momentan. Drumurile judetene si cele nationale sunt practicabile, iar pe unele portiuni carosabilul este uscat.

Conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România SA a mentionat ca la ora 13.00, pe drumul national DN 2B, care face legatura dintre judetele Braila si Buzau, soseaua era partial umeda/uscata, alternand cu portiuni de zapada framantata de 1 cm. Pe DN 21 Braila-Slobozia, in localitati drumul era partial umed/uscat, iar in afara localitatilor era partial umed/uscat, alternand cu zone cu zapada framantata mai mica de un centimetru. Drumul national DN 22B Braila-Galati era umed, alternand cu zone cu zapada framantata de 1 cm. Pe DN 22, care face legatura dintre judetele Braila si Ramnicu Sarat, in localitati drumul era uscat, alternand cu lentile de gheata de 1 cm, combatut cu material antiderapant, iar in afara localitatilor acesta era uscat, alternand cu zone de zapada framantata de 1 cm.

Potrivit Sectiei de Drumuri Nationale Braila, pe toate drumurile se actioneaza cu 13 autoutilaje si s-au raspandit 165 tone de material antiderapant pe DN 2B Braila-Buzau, DN 21 Braila-Slobozia, DN 23 Braila-Focsani, DN 22B Braila-Galati, DN 22 Braila-Ramnicu Sarat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-