Published On: lun, Dec 17th, 2012

Senatorii si deputatii de Braila au fost investiti

Share This
Tags

* Ceremonia de investirea a avut loc in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ * La eveniment au luat parte oficialitatile Prefecturii, Primariei si CJ-ului, precum si toti membrii colegiului prefectural *

Astazi la ora 11.00 a avut loc ceremonia de inmanare a certificatelor doveditoare pentru functiile de Senator si Deputat, alese in campania electorala din 9 decembrie. Reprezentantii Prefecturii, Primariei si a Consiliului Judetean au tinut sa felicite si sa traseze cateva obiective noilor alesi care vor reprezinta judetul Braila in Parlamentul Romaniei.

Prefectul Mihaela Marcu a felicitat toti parlamentarii pentru batalia curata pe care au dus-o in campanie si le-a atras atentia pentru cateva proiecte care vizeaza Braila in viitorul apropiat:

”Va felicit pentru ca ati castigat aceasta batalie fara influente negative, va rog sa faceti front comun si sa sprijiniti Braila in centralizarea unei Regiuni de dezvoltare, sa aveti in vedere domeniul afacerilor pe plan local si sa acordati o atentie deosebita noii legi bugetare pentru construirea mult controversatului pod”, a precizat prefectul.

Circumscriptia Electorala nr.9 Braila a acordat pe rand diplome celor 10 parlamentari care se vor lupta pentru interesele orasului la nivel national.

Primul care si-a ridicat diploma de senator a fost Catalin Boboc, care a tinut sa multumeasca intregului electorat: ”Inainte de a primi directia partidului din care fac parte ma voi bate sI voi reusI sa indeplinesc tot ce este mai bine pentru Braila”, a spus senatorul Catalin Boboc.

Senatorul Ion Rotaru a declarat: ”Este un moment istoric, am avut un ciclul electoral important, electoratul  brailean a hotarat in cunostiinta de cauza cine sa reprezinte Braila. Avem datoria sa respectam cu daruire ceea ce oamenii au ales. Un program economic care sa scoata Romania din criza financiara sI o relansare economica”.

Senatorul Cristian Danut Mihai, castigator al mandatului prin redistribuire:”o mare cinste sa vorbesc aici in fata dumneavoastra. Promit brailenilor ca voi colabora cu colegii mei parlamentari pentru a duce la bun sfrsit proiectele incepute de predecesorii nostri. Noi nu suntem parlamentari second-hand, representam aceeasI urbe sI speram sa avem realizari deosebite’, a declarat proaspatul investit in functia de senator, Danut Mihai.

Dupa investirea senatorilor a venit randul deputatilor. Primul care a fost chemat la prezidiu a fost deputatul Vasile Varga care atinut sa explice ca:”Cu mici exceptii a fost o campanie electorala eleganta. Va asigur ca impreuna cu ceilalti parlamentari vom face totul pentru binele Brailei sa aiba mai mult ca pana acum. Sustin proiectele la initiativa presedintelui CJ sI primarului, vom face front comun pentru ca Braila sa devina favorita in Parlament”, a spus deputatul Varga.

Deputatul din partea ARD prin redistribuire, Alexandru Nazare: ”Sunt onorat sa reprezint Braila in Parlamentul Romaniei, le multumesc tutror celor care m-au sprijinit, votat si acelora care nu au facut-o. Greul acum incepe, anul viitor se preconizeaza a fi unul dificil insa ne vom bate pentru a relansa Romania”, a precizat Nazare.

Proaspatul deputat Marian Dragomir a declarat: ”Primesc acest mandat cu bucurie si respect. Imi doresc ca primele sarcini trasate de Prefect sa fie un inceput pentru ca Braila sa primeasca locul pe care-l merita in Romania”.

Deputatul din partea PP-DD, Marioara Nistor a precizat:”Placerea si onoarea de a primi acest mandat este ca impreuna cu ceilalti parlamentari sa aducem Braila in frunte. Multumesc PP-DD-ului sI contra-candidatului meu care mi-a mai lasat si mie niste voturi si familiei pentru tot sprijinul acordat”.

Deputat la al trei-lea mandat, Mihai Tudose a multumit electoratului sau si i-a promis prefectului Marcu ca:”Legile sa fie legi si aplicate cat mai corect. Voi face tot ce pot pentru interesele Regiunii”, a spus deputatul Tudose.

Deputatul la al doilea mandate, Cristian Rizea si-a primit certificatul cu satisfactie si obligativitate pentru braileni:”Multumesc Colegiului 5, echipei mele, presedintelui CJ, heorghe Bunea Stancu, primarilor PNL sI PSD din Colegiul 5 si nu in ultimul rand unei vechi combatante PSD, Didina Stanescu. Sustin Braila si garantez ca si in viitorii 4 ani sa nu dezamagesc si sa am satisfactia ca ma pot uita in ochii alegatorilor”, a precizat Rizea.

Ultimul deputat, din partea USL, Dorin Silviu Petrea a multumit celor care l-au sustinut si l-au votat, contracandidatilor care au dus:”o lupta cinstita si promit sa repun Braila pe harta Romaniei si Romania pe harta Europei”, a declarat deputatul Petrea.

La finalul discursurilor noilor parlamentari ai judetului, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu le-a precizat acestora ca:”Vorbe am auzit noi destule, la fapte stam mai rau. Sper ca angajamentele parlamentarilor indiferent de numarul de voturi obtinute, sa fie duse la bun sfarsit. Obligatia lor este sa actioneze pentru braila sI lansarile prefctului sa fie prioritati. Datorita numarului de 10 parlamentari in loc de 7, consider ca avem mai multe sanse in parlamentul romaniei. Daca lasam orgoliile la o parte, putem face lucruri bune pentru judetul nostru”, a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Primarul Aurel Simionescu s-a alaturat felicitarilor primite de parlamentari investiti sI i-a asigurat pe acestia de sprijinul administratiei locale in demersurile lor:”Avem bugetul o hotarare importanta precum si cerintele pe care le-am discutat in campania electorala le vom rediscuta cu toti parlamentarii indifferent de partidele din care fac parte. II asigur de tot sprijinul administratiei locale”, a declarat edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-