Published On: mar, Dec 18th, 2012

Seful Jandarmeriei Romane, in vizita la Braila

Share This
Tags

Dupa doua luni de la numirea in functia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, col. Mircea Olaru s-a aflat intr-o scurta vizita, la Braila. Potrivit sefului IJJ Braila, col. Vasile Silion, cu ocazia sosirii sale la IJJ Braila, col. Olaru i-a fost prezent raportul de activitate pe intregul an 2012.

Mentionam ca la jumatatea lunii octombrie, generalul Gavrila Pop a fost Inlocuit de la conducerea Jandarmeriei Române, de colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, ca urmare a verificarilor efectuate, la nivel national.

In intervalul martie 2006 – februarie 2007, colonelul Olaru a fost comandantul trupelor române de Jandarmi din Kossovo, perioada In care a aparat Parlamentul din Pristina. In afara de Kossovo, a mai participat si la alte misiuni In Georgia, Congo sau Maroc.

Din CV-ul col. Mircea Olaru mai reiese faptul ca, in perioada mai 2009-octombrie 2012 a ocupat functia de inspector sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Galati. Timp de 7 luni a fost comandantul Detasamentului Misiuni Internationale al Jandarmeriei Române, dislocat In teatrul de operatii la Centrul de Pregatire a Politiei Nationale din Wardak, In cadrul misiunii NATO Training Mission-Afghanistan. Pentru 1 an si jumatate, din decembrie 2007-mai 2009, a detinut conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Harghita, iar din 2003 si pana in 2006 a fost sef Serviciu Organizare Coordonare Misiuni Internationale si Antiteroriste in cadrul IGJR.

Comentarii

comentariu

About the Author

-