Published On: lun, Dec 3rd, 2012

Se raceste vremea

Share This
Tags

* Braila se afla sub cod galben si portocaliu de ploi si vant puternic*

Meteorologii au emis, luni, avertizari cod portocaliu de vant puternic pentru Dobrogea si cod galben pentru Muntenia si Moldova, in unele zone fiind semnalate intensificari de vant care ajung la viteze de pana la 90 de kilometri pe ora.

Avertizarea nowcasting cod portocaliu este valabila pana la ora 11.10 in zona Dobrogea, unde vantul depaseste la rafala 90 de kilometri pe ora.

Sudul si estul Munteniei, respectiv judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila si Buzau, sunt pana la ora 10.20 sub avertizare cod galben, fiind semnalate intensificari ale vantului ce depasesc la rafala viteze de 55 de kilometri pe ora si izolat 70 de kilometri pe ora.

De asemenea, meteorologii au emis o avertizare cod galben si pentru judetele Iasi, Bacau, Vaslui,Vrancea si Galati, valabila pana la ora 11.00. In aceste judete sunt intensificari ale vantului cu viteze de pana la 60 de kilometri pe ora si izolat pana la 70 de kilometri pe ora, precum si ploi care local, in estul zonei, pot depasi 20 de litri pe metru patrat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-