Published On: joi, Dec 20th, 2012

Sala polivalenta “Danubius” are apa calda si incalzire proprie

Share This
Tags

Consiliul Judetean Braila, institutie in subordinea careia se afla sala Polivalenta “Danubius” a hotarat instalarea de panouri solare pentru a dispune mereu de apa calda si caldura. Este vorba de un sistem solar format din 6 panouri solare cu cate 30 de tuburi vidate Apricus, cu un boiler cu o serpentina cu o capacitate de 750 de litri si rezistenta electrica, 1 puffer solar de 1000 de litri cu serpentina si un controller solar. Atata timp cat este soare afara, apa este incalzita cu ajutorul soarelui, iar cand este noapte sau innorat se trece pe rezistenta electrica. Astfel se face o economie semnificativa de energie si se protejeaza mediul inconjurator prin faptul ca in timpul procesului de incalzire a apei nu se elimina noxe in atmosfera.

“Am instalat panouri soare pentru apa calda si incalzire. Nu mai suntem legati de CET pentru ca am avut o perioada in care fetele noaste nu aveau apa si atunci am recurs la a deveni independenti, acum depindem numai de noi”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Odata cu aceste reabilitari Consiliul Judetean Braila a votat in ultima sedinta noile tarife pentru inchirierea spatiilor aferente Salii Polivalente pe anul 2013. Pentru activitati sportive suma de inchiriere se incadreaza intre 127,40 lei/ora si 231lei/ora in care se beneficiaza de sala de sport, dusuri cu apa calda si rece, vestiare pentru sportivi. Pentru alte activitati cum ar fi concertele, spectacolele, conferintele si altele suma de inchiriere este de 867,40 lei/ora in care se beneficiaza de sala de sport si vestiare. Pentru a mai utiliza si foaierul organizatorii mai trebuie sa plateasca suma de 346,50 lei/ora. Toate aceste sume incasate conform tarifelor reglementate in proiectul de hotarare reprezinta venituri ale bugetului propriu al CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-