Published On: mie, Dec 12th, 2012

Recunoastere pentru activitatea desfasurata, cei mai activi voluntari au fost premiati in cadrul concursului “Tanarul voluntar al anului 2012”

Share This
Tags

* Teatrul “Maria Filotti” a gazduit marti, 11 decembrie, editia a IV-a a concursului “Tanarul voluntar al anului 2012”. La eveniment au participat voluntarii SEV ai Asociatiei Pro Democratia, Centrului de Tineret Tinklub Braila si Clubului Voltin *

Ca activitate a proiectului “Volunteer job club- volunteering one step closer to employment”, finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune – Serviciul European de Voluntariat, A.N.M.F.R. Louis Pasteur Braila- Club Voltin a organizat a IV- a editie a concursului “Tanarul voluntar al anului 2012” *

Concursul s-a desfasurat sub moto-ul “Serviciul European de Voluntariat – next level pentru tinerii voluntari braileni” in partneriat cu Universitatea “Constantin Brancoveanu”, Braila si Centrul Europe Direct Braila.

Dupa sesiunea de informare despre TiA-SEV prin care a fost celebrata Ziua Internationala a Voluntariatului pe 5 decembrie proiectul continua cu etapele a II-a si a III-a.

La concurs au participat 3 echipe a cate 6 voluntari dintre care 3 voluntari SEV si 3 voluntari romani.  Cele trei echipe fac parte din 3 organizatii care au proiecte SEV in derulare in Braila: ANMFR Louis Pasteur -Club Voltin Braila, Asociatia Tinklub si Asociatia Pro Democratia Club Braila.

Concursul a avut trei probe. Prima proba a constat in prezentarea unui material video care sa promoveze voluntariatul si multiculturalitatea. Pentru cea de a doua proba voluntarii au trebuit sa realizeze o argumentare despre rolul voluntariatului in pregatirea pentru a obtine un job. La proba a treia voluntarii au raspuns la diverse intrebari pe temele: valorile tinerilor, problemele tinerilor la

nivelul UE, caracteristicile si prioritatile TiA-SEV.

Juriul a fost format din: dna.Adriana Marchidanu, dna.Cornelia Miler si dl. Dan Paun.

Gazde ale evenimentului au fost Dna Adriana Vadeanu, presedinte, impreuna cu mentorii Ionut Negrut si Dan Dinca.

S-au acordat Premiile I, II, III, diplome, medalii sI pachete pentru tinerii voluntari si organizatiile din care fac parte.

Celebrand spiritul voluntariatului au fost acordate si premii speciale pentru fiecare organizatie dar si pentru doamna decan a Universitatii “Constantin Brancoveanu” Braila, Camelia Vechiu pentru colaborarea cu Clubul Voltin si implicarea in activitatile de voluntariat in anul 2012. Un premiu special a fost primit si de Organizatia “Trebuie”.

Pe 18 decembrie va avea loc excursia la Bucuresti pentru toti tinerii care au participt la cele doua etape anterioare, sesiunea de informare sI concursul “Tanarul voluntar al anului”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-