Published On: joi, Dec 6th, 2012

Recunoastere la nivel national, Victor Ponta il vrea deputat pe Marian Dragomir

Share This
Tags

* Candidatul USL Marian Dragomir a fost coleg cu primul ministru Victor Ponta, pe vremea cand ambii erau implicati in activitatile tineretului social-democrat* Ponta l-a laudat pe Dragomir in vizita sa la Braila *

In data de 29 noiembrie 2012 la Sala Polivalenta din Braila a avut loc o intalnire a USL la care au participat peste 2.000 de membri si simpatizanti in vederea sustinerii candidatilor USL la alegerile parlamentare. Premierul Victor Ponta a declarat ca in data de 9 decembrie doreste sa fie o dubla sarbatoare in Braila:  castigarea alegerilor parlamentare si sarbatorirea zilei de nastere a Primarului Simionescu care implineste 57 de ani.

“Vreau cu adevarat pe 9 decembrie, dupa ora 21:00, sa il sarbatorim pe primarul dumneavoastra, pe domnul Aurel Gabriel Simionescu, sa-i sarbatorim pe toti parlamentarii de Braila. Pe unii dintre ei ii cunosc de foarte mult timp. De la Mihai Tudose am preluat conducerea organizatiei de tineret, cu Marian Dragomir am muncit impreuna la organizatia de tineret si ma bucur foarte tare ca este candidatul USL. Multumesc organizatiei din Braila ca promoveaza oameni, chiar mai tineri decat mine.”

Victor Ponta a intrat in politica in anul 2001 si in 2003 a fost ales Presedinte al Tineretului Social Democrat, functie pe care a ocupat-o pana in anul 2006.

In paralel, Dragomir Viorel Marian a intrat in politica in anul 1999, in perioada 2000-2005 a fost Secretar Executiv al Organizatiei Judetene de Tineret Braila iar in perioada 2005 – 2010 a fost ales Presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret a PSD, ocupand in paralel si functia de Secretar Executiv la nivel national.

„Cu Victor Ponta am inceput sa lucrez din anul 2003 cand eram amandoi la organizatia de tineret. Activitatea era intensa, bazata pe proiecte iar organizatiile care desfasurau activitati erau punctate in functie de tipul de actiune, participarea celor din afara partidului, mediatizare si impact. La final se efectua un clasament al organizatiilor si am reusit sa ocupam la nivel national timp de doi ani consecutiv pozitiile 3 si 4. Munca in echipa alaturi de Victor Ponta era deosebit de antrenanta, o competitie permanenta intre organizatii si tineri pe principiul – cel mai bun castiga.

Nominalizarea mea la lansarea candidatilor si aprecierile d-lui. Victor Ponta – Premierul Romaniei reprezinta o onoare si o recunoastere a activitatii pe care am desfasurat-o impreuna. Sunt convins ca si in Parlament vom face o echipa la fel de buna”, a declarat candidatul USL in Colegiul 3 la Camera Deputatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-