Published On: mar, Dec 11th, 2012

PSD absoarbe UNPR-ul, fuziunea celor doua partide se va realiza pana in primavara

Share This
Tags

Era de asteptat ca in urma alegerilor parlamentare UNPR sa se lege de cel mai mare partid al USL-ului:  PSD, Victor Ponta preconizand acest lucru inca din toamna. “Grupul PSD, care include si parlamentarii UNPR – noi de altfel vom si fuziona, cele doua partide – deci grupul social-democrat are 221 de parlamentari. Sunt foarte mândru pentru ca este cel mai bun rezultat obtinut de PSD”, a spus Ponta, luni dupa-amiaza, la un post de televiziune.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, marti dimineata, in debutul primei sedinte a BPN al PSD de dupa alegerile parlamentare, ca Partidul Social Democrat va fuziona cu UNPR.

“In primul Comitet Executiv va voi propune, in urma negocierilor pe care le finalizam in aceste zile, fuziunea cu UNPR. Vom avea un singur grup parlamentar. Vreau sa existe, asa cum a fost in toate vremurile bune, partidul de centru-stânga al României e PSD, iar ideea de unitate cred ca merita si preturile pe care o sa le platim asa, mai cu inima indoita, dar trebuie sa gândim pentru viitor”, a spus Ponta, marti dimineata, in prima sedinta a BPN al PSD de dupa alegeri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-