Published On: vin, Dec 14th, 2012

Proiect din fonduri europene “Carte de identitate rurala in regiunea Sud Est ”

Share This
Tags

* Sambata, 15 decembrie, la hotel “Centrul Socio-medical Sf. Pantelimon” din Statiunea Lacu Sarat  are loc conferinta de lansare a proiectului “SE C.I.R. – carte de identitate rurala in regiunea sud-est” *

Principalul organizator al conferintei de lansare a proiectului este Filiala Braila a Patronatului Roman reprezentata prin presedintele Sorin Constantin. Proiectul este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: “Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie: 5.2 “Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Proiectul este desfasurat in parteneriat cu GAB Munchen, Germania. Proiectul propune o solutie pentru cresterea nivelul de pregatire profesionala si sprijinirea spiritului anteprenorial, mai ales in randul tinerilor, femeilor, si persoanelor angajate in agricultura de subzistenta din mediul rural.

Comentarii

comentariu

About the Author

-