Published On: vin, Dec 14th, 2012

Proiect din fonduri europene “Carte de identitate rurala in regiunea Sud Est ”

Share This
Tags

* Sambata, 15 decembrie, la hotel “Centrul Socio-medical Sf. Pantelimon” din Statiunea Lacu Sarat  are loc conferinta de lansare a proiectului “SE C.I.R. – carte de identitate rurala in regiunea sud-est” *

Principalul organizator al conferintei de lansare a proiectului este Filiala Braila a Patronatului Roman reprezentata prin presedintele Sorin Constantin. Proiectul este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: “Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie: 5.2 “Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Proiectul este desfasurat in parteneriat cu GAB Munchen, Germania. Proiectul propune o solutie pentru cresterea nivelul de pregatire profesionala si sprijinirea spiritului anteprenorial, mai ales in randul tinerilor, femeilor, si persoanelor angajate in agricultura de subzistenta din mediul rural.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-