Published On: vin, Dec 14th, 2012

Premiu pentru activitatea de reciclare,Asociatia RoRec a primit marele premiu al Galei Revistei Infomediu Europa

Share This
Tags

Asociatia Romana pentru reciclare Rorec , care a inaugurat si la Braila un centru de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice, a primit marele premiu al galei revistei Infomediu Europa.

Asociatia Romana pentru reciclare RoRec este o asociatie nonprofit fondata de 10 dintre cei mai cunocuti producatori europeni de electrocasnice care isi desfasoara activitatea si in Romania. RoRec isi propune sa contribuie activ la conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a resurselor umane prn utilizarea rationala a resurselor, gestionarea echipamentelor electrice si electronice. Luna trecuta, Asociatia RoRec a inaugurat in Braila un centru de colectare a deseurilor electrice si electronice iar cativa dintre brailenii care au adus aparatura la reciclat au castigat premiile puse la dispozitie de Asociatie

Gala premiilor Revistei Infomediu Europa se afla la cea de a VI-a editie. Acest eveniment urmareste premierea si promovarea persoanelor, initiativelor, proiectelor si organizatiilor cu impact semnificativ in protectia mediului.

Revista Infomediu Europa isi propune sa ii responsabilizeze si sa ii informeze pe toti cei implicati in protectia mediului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-