Published On: mar, Dec 11th, 2012

Premiantii concursului national de grafica “Gh. Naum”, Brailenii au obtinut 10 premii din 34

Share This
Tags

* La cea de a XVIII-a editie a concursului national de grafica “Gh. Naum” Brailenii au obtinut 7 mentiuni, doua premii II si un premiu III *

La concursul impartit pe 5 sectiuni au fost inscrise peste 500 de lucrari  din 25 de judete ale tarii. Galeria a fost organizata de Liceul de Arta “Hariclea Darclee”, in parteneriat cu Primaria Braila, Filiala Braila a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Centrul de Creatie Braila, Inspectoratul Scolar Judetean Braila. Competitia a fost adresata elevilor de liceu din toata tara, care au trimis lucrari la sectiunile grafica, design, arhitectura, pictura, moda, arta decorativa si fotografie.

Cele 34 de premii si mentiuni au insumat aproximativ 4000 de lei. La sectiunea grafica, doi braileni, Lucian Dumitras si Ioana Alexandra Dinu au luat mentiuni. O mentiune a fost obtinuta si la sectiunea pictura de braileanca Oana Vasile. Adriana Ghinda a luat tot mentiune la arta decorativa.  La sectiunea Foto, Danut Jeliu a obtinut premiul II, Valentin Ghica, premiul III si Stefan Cosmin Cioroiu, mentiune. La arhitectura, Monica Bordei a luat premiul II. Tot la arihitectura au mai fost luate doua mentiuni de catre Alexandru Bosoi si grupul de elevi: Laurentiu Rosu, Izabela Ghidarcea, Filip Mocanu, Alexandru Cojocaru si Elena Cojocaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-