Published On: lun, Dec 17th, 2012

Posibila rupturea in show-bizz, Teo Trandafir e la un pas de dirvort

Share This
Tags

* Teo Trandafir si sotul ei mai au in comun doar problemele cotidiene, pentru ca in rest, dorm separat *

Constantin Iosef s-a mutat saptamana trecuta in apartamentul sau din zona Lacul Tei din Capitala. Cu o mina abatuta si cu cateva kilograme in plus, sotul lui Teo Trandafir a mers intr-un centru comercial, de unde si-a cumparat singur lenjerie de pat, o pilota si doua perne.

Practic, Teo si sotul nu prea mai au multe lucruri in comun. Cunoscuta prezentatoare de televiziune il are mai mereu alaturi pe vechiul ei prieten Marian, alias “domn’ Profesor”, ori de cate ori iese cu diverse treburi in oras.

Intr-una din zile, Teo si “profu’” au plecat de la casa vedetei din Pipera si au facut o vizita la sediul postului Etno TV. Apoi au mers catre Institutul Bancar, acolo unde s-au intalnit cu niste prieteni comuni. Au plecat in grup catre un restaurant, intre timp Marian incasand si o amenda de circulatie.

O zi intreaga practic, nici urma de Constantin Iosef, motive de intrebari pentru paparazzi, care au incercat sa afle unde se afla acesta. Supriza! Se pare ca sotul lui Teo si-a luat cateva lucruri si s-a mutat singur in apartamentul sau din zona Lacul Tei. Un amanunt extrem de important: cu doua zile inainte, Iosef a mers la un centru comercial specializat in produse de casa, de unde si-a achizitionat o pilota, doua perne, asternuturi si o husa pentru pilota, scotand din buzunar circa 700 de lei. Sotul lui Teo s-a intors la apartament si a urcat toata marfa in casa, din logica evenimentelor putandu-se desprinde concluzia ca Iosef va dormi acolo cel putin pentru o buna bucata de timp.

Surse din anturajul barbatului sustin ca acesta ar fi petrecut toata saptamana, inclusiv weekend-ul trecut, separat de sotia lui! Ieri, masina lui Iosef a stat parcata toata ziua in fata blocului in care acesta s-a retras singur de cateva zile, iar sotul lui Teo nu a parasit deloc apartamentul!

Comentarii

comentariu

About the Author

-