Published On: joi, Dec 13th, 2012

Politia promoveaza o campanie antialcool “Sa bei si sa conduci e o crima”

Share This
Tags

* Campania este lansata pentru a atrage atentia asupra pericolelor consumului de alcool la volan in perioada sarbatorilor *

Politia Rutiera a lansat un spot video pentru a atrage atentia asupra pericolelor consumului de alcool la volan. Spotul video va fi prezentat cu ocazia sarbatorilor de iarna, in conditiile in care in aceasta perioada creste numarul accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool.

Next Advertising a dezvoltat pentru Politia Romana o campanie de educare si constientizare asupra pericolelor consumului de alcool la volan.

In cadrul campaniei, agentia a creat pro-bono spotul “Sampania”, al carui mesaj este “Sa bei si sa conduci e o crima. Sarbatori responsabile”. Acesta va fi difuzat in regim de campanie sociala de mai mai multe posturi TV: Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV, Euforia TV, Kanal D, Romania TV, OTV, Music Channel, Realitatea, Prima TV dar sI pe Youtube.

Imaginea prezentata este cea a unei sticle de sampanie care tocmai a fost desfacuta, pe fundal se aude o impuscatura, apoi gatul sticlei fumega indelung.

“Sticla pe care o golesti inainte sa conduci te poate transforma intr-un criminal. Era nevoie de o astfel de abordare agresiva in preajma sarbatorilor, perioada din an cand creste concentratia de alcool in sangele romanilor. Poate vazand acest spot, mai putini soferi se vor incumeta sa conduca atunci cand ar trebui sa ia un taxi. Ideea spotului o aveam de ceva timp. La un moment dat, s-a ivit ocazia sa o si filmam cu o camera performanta. Restul a mers perfect, putine proiecte din an se aproba si se produc atat de repede. Colaborarea cu Politia Rutiera a fost o experienta profesionala exemplara”, a declarat Liviu David, creative director la Next Advertising.

Cu toate ca in ultimele 10 luni ale anului 2012 s-a inregistrat o scadere cu 2% a numarului accidentelor grave de circulatie produse pe fondul consumului de alcool fata de perioada similara a anului 2011, acest tip de accidente raman un pericol mai ales pentru tineri, potivit datelor furnizate de Dirctia Rutiera din cadrul I.G.P.R..

Comentarii

comentariu

About the Author

-